Kranjska Gora  

neděle 22. února 2009

aneb "Get to know each other weekend" aneb "víkend na kterej nikdy nezapomenete" jak pravila ŠOU...no, tak to maj rozhodně pravdu...

Těžko, těžko říct jak začít...co světu sdělit a co radši vycenzurovat... :)

Kranjska Gora je asi hodinu a půl cesty od Lublaně. Bydleli jsme ve dvou hostelech, páč nás bylo okolo 150. Kača nejela, takže my 4 jsme bydlely spolu + s Taniou (naše finská spolužačka) + s ruskou Olgou + s polkou Dariou. Díky tomuto obsazení se hned vyskytnul první problém a to, že pokoj byl namísto očekávaného 7 lůžkového, pouze 5 lůžkový. My jsme se rozhodly to nijak neřešit (nebo aspoň ne nějak moc) a prostě jsme si řekly, že budem spát dvě na jedný posteli. ŠOU to teda chtěla řešit...vlastně musela, protože ve stejný situaci bylo asi 20 dalších lidí, ale jak to dopadlo fakt netuším, my spaly dvě na jedný posteli. :)
Večerní párty byla karnevalová a bylo to drsný. A víc asi neřeknu, protože jsem vytuhla až nečekaně brzo. :) Nicméně podle vyprávění ostatních...masakr. Doslova. Většina lidí se dokáže normálně bavit...a dokáže to i když je opilá...a dokáže se bavit kultivovaně. Bohužel jsou ale i tací (menšina), který jsou strašný prasata, hovada atakdále (dále už budu používat pouze tyto znaky ***** pod kterýma si představte ty nejhorší nadávky, který znáte). A přesně tyhle ***** nám všem celej víkend pěkně *****. Co se stalo? 10 rozbitejch dveří, 2 rozbitý záchody a kdoví co ještě. Naše dveře to odnesly asi nejhůř, protože jsme byly zamknutý a oni se prostě rozhodli, že je vykopnou. To jsem se teda vzbudila. Ale jinak jsme asi s Luckou a Taniou byly v nějakým kómatu, protože to, že tam ty ***** přišli, vysadily druhý patro postele (i s Olgou) a to spadlo na Ivču a Báru, jsme zaspaly....muselo to bejt strašný. (takhle to vypadá jako horor, co? už nás asi nikdy nikam rodiče nepustíte, co? :) ).
Ale tak ráno jsme se normálně probudily, zasmály se nad fotkama, šly se vysprchovat (bordel všude naprosto nepředstavitelnej, uklízečky nasupený....až jsme si říkaly, že tam ty Erasmáky pořád chtěj....tahle akce se koná 2x do roka už sedm let), na snídani a pak na velmi příjemnou procházku, pod horama a na sněhu, s našimi novými kamarády z Polska. :) Ovšem, když jsme se vraceli, dozvěděli jsme se skvělou novinku. V sedm odjíždíme. !!!!*****!!!! . Prostě majitel už to asi nedával a tak nás vyhodil (jako navždy...no more Kranjska Gora weekend). Nejvtipnější část? ŠOU musela zaplatit 3000€ za škody...a asi je všem jasný, kdože to opravdu zaplatil...my! Ani nechtějte vědět, kolik jsme za ten celej víkend zaplatili...už tak to bylo hodně...ale za jeden den??? áááááááááá!!! Ale je jasný, že se proti tomu zvedla velká vlna odporu a všichni chcem svoje peníze zpátky. Což by šlo samozřejmě jen v případě, že by se našli ti ****, který to udělali. A ono se tak nějak všeobecně vědělo/ví, kdo to byl, jen nějak všeobecně nebyl přímej důkaz. A na výzvu k přiznání se, samozřejmě, nikdo nereagoval. Přesto, ale proti pár lidem něco bylo a tak se to řešilo...v soukromí...a my teď VŮBEC nevíme, na čem jsme, jak se se ŠOU dohodli, jestli to zaplatěj, jestli to zaplatíme my, jestli...Prostě to jsou ****.
A perličku tomu všemu nasadil odjezd...nejen že jsme stáli v svinský zimě hodinu a půl a "řešili" tuto situaci. Také jsme byli součástí autobusu číslo 1, kterej přijel o 3/4 hodiny pozdějc, než ty další dva. Skvělé!
Přesto přezevšechno chci ale zdůraznit, že ta párty byla skvělá a procházka byla skvělá a nebejt pár (asi 7) ***** francouzů, tak to byl naprosto dobrej seznamovací víkend!!! A myslím, že se mnou budou všichni zbejvající normální Erasmáci zejtra v Parlament Pubu souhlasit. Protože vzpomínat budeme opravdu dlouho. :)

Fotky již brzy na Picase.

Dále vám přímo z místa přinášíme exkluzivní zpravodajství od Erasmus TV. Je nám líto, že první reportáže nejsou zrovna v oslňující kvalitě, ale na nějakou úpravu prostě není čas...Tak snad vezmete zavděk i našimi hlasy. :D (a nenechte se zmást tím, že je ve videu nazývám kretény...samozřejmě to jsou ****! )


AddThis Social Bookmark Button


1 komentářů: to “ Kranjska Gora

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP