Další mejl z Koperu  

středa 29. října 2008

Ahoji,
tak se ti nejak pokusim na vsechno uplne odpovedet. omlouvam se, ze tak pozde, ale moc se na internet nedostanu...
Abych v tom nemela zmatek, budu to brat presne po bodech, oki?

* ja se stypkem vychazim jen tak tak. Rodice mi zatim nic neposilaji,ale snad poslou:-) ne, zalezi opravdu na narocnosti kazdeho. ja mam treba hodne takovych tech marmelad a kompotu a pastik z domu. Taky piju jenom vodu a caj, protoze mi ty slazeny a bublinkoidni veci nechutnaji...ale kaficko a zmrzlinu si obcas dam :-) Chodime hodne za zabavou a to taky neni zadarmo. Jinak na vylety jezdime uplne porad, ale stopem, takze se vsude podivame a usetrime! jako nekteri erasmaci maji stypko i 900 euro, takze pro porovnani s nima si tady ziju jako poustevnik...:-) Doporucuju domluvit si nejake finance s rodicema nebo si zabrigadnicit. No, ono by ti to to stypko klidne i mohlo zbyt, ale musela bys sedet cely den doma, nikam nejezdit na vylety a jist jenom z bonu...:-) jo, jestli jsme se to k vam jeste nedostalo, bony stoji od 1,30-2,50 =komplet luxus obed, zadna menza:-) Ale muzes si je koupit jenom na vsedni dny. No a ubytovani v Ljubljani stoji tak kolem 70-80euro...

*internet...:-( Vim, ze decka v Ljubljani ho na pokoji maji...maji k dispozici i pracku a kuchynku. Vybaveni zalezi na konkretnich kolejich. Jestli uz vite, kde budete presne ubytovani, napiste kde a ja se decek poptam, ok? My treba pracku nemame a pereme si v rukach...a susime to venku na pidibalkonku. Prani nam nabizeji, ale za penize dle vahy obleceni. Tak jsme si ted domluvili a jednou lotyskou, ktera je tu na private, ze nam obcas neco vypere...

*skola...vsichni jsou tady na nas moc hodni a ochotni. Pomohli nam tu vybrat ty nejlehci predmety s pohodovyma ucitelama. Takze mame didaktiku zpevu, hru na nastroj, anglictinu a psychologii. uz celkem zaciname rozumet skoro vsemu, ale nedari se nam mluvit...taky spoluzaci jsou moc ochotni a se vsim, co potrebujeme nam pomahaji.

* s ucitelama v cesku jsme se domlouvali s nekteryma ustne s nekteryma jenom pisemne. taky se nam stalo, ze ustne nam to nedovolili a pisemne jo :-) takze zkouset zkouset zkouset co se da. Nepovolili nam myslim 3 predmety...ale spis se bojim toho, ze to v cesku nemam sanci dat...je toho silene moc a chteji ponas moc seminarek a ja tu trochu nestiham...je to tu sama party a vylet :-)

*kufr? :-)) Jeli jsme sem autem, takze jsem mela jeden natlakovany 65l bagl, notebook, batuzek a kabelku. No a neco mi privezli jeste kamaradi autem, kdyz sem jeli...no a to jsem na tom oproti ostatnim holkam jeste moooc dobre! :-)) budeme si muset asi pozvat stehovaka az pojedeme nazpatek :-))

Vasi pomoc s materialama a radma urcite budeme potrebovat! Diky moc! Ja ted musim valt, tak jestli jsem na neco zapomnela ptejte se, co potrebujete!!! Moc dobre vim, jak se citite pred odjezdem...mate pocit, ze nic neustale nevite :-)

pa,pozdravuj holky,
mejte se krasne a at se vam to vsechno podari dobre zaridit!!
Danca

AddThis Social Bookmark Button


1 komentářů: to “ Další mejl z Koperu

  • Catherine Cavette
    7. února 2022 v 11:09  

    Financiranje poštenega in hitrega

    Potrebujete kredit za projekt ali razviti svoje dejavnosti.

    Smo finančna institucija, dajemo posojila posameznikom in
    podjetjem v finančnih težavah in vse osebe, ki lahko spoštujejo naše klavzule.
    Kontakt samo po e-pošti (durantdelphine1@gmail.com), da izkoristijo finančno pomoč.

    Naši pogoji posojila so preprosti in dobro opredeljeni.

    S 3-odstotno obrestno mero ponujamo posameznike v višini 5.000 € do 20.000.000 EUR .

    Če potrebujete posojilo ali naložbo za izvedbo projektov, kot so:

    * Osebno posojilo

    * Posojilo za komercialno denar

    * Negotovo, hitro in preprosto posojilo ...
    Kontaktirajte:
    durantdelphine1@gmail.com
    Naš uspeh pri delu je 100%

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP